Mădălina & Marius și-au dorit foarte mult o ședință foto Trash the dress la Conacul Polizu, un loc minunat de altfel. Deși se întâmplă de multe ori să mergem cu mai multe perechi de miri în același loc, încercăm de fiecare dată să realizăm fotografii originale și unice.
Ca fotograf, se întâmplă să rămâi în pană de idei, dar când ai noroc de miri entuziaști și plini de viață, inspirația vine rapid!
Am avut parte de o vreme frumoasă și călduroasă, poate prea caldă, o ședință Trash the dress – Conacul Polizu reușită și doi miri mulțumiți de rezultate.

Alegerea unui loc pentru ședințele foto „Trash the Dress” depinde de stilul și tematica dorite pentru fotografii.

Unele opțiuni populare sunt plajele, pădurile, orașele abandonate și șantierele de construcții. Este important să aveți în vedere permisiunile necesare pentru a fotografia în anumite locuri și să vă asigurați că aveți acces la toate facilitățile de care aveți nevoie, cum ar fi toalete și locuri de parcare.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare condițiile meteorologice și să aveți un plan de rezervă dacă vremea nu este favorabilă.

Conacul Polizu – un loc de poveste

Conacul Polizu este un conac care se află în comuna Polizu, județul Iași, România. Acest conac a fost construit în anul 1873 de către familia Miclescu și a fost renovat în anii 1990.

Conacul Polizu este un edificiu impozant, cu o arhitectură impunătoare și detalii impresionante. Acesta are o clădire principală și două aripi laterale care îl înconjoară, toate acestea fiind construite din piatră și cărămidă. În interiorul conacului, se pot admira elemente de decorativă și mobilier de epocă, care îi dau o notă distinctă și îl fac să fie un loc unic în România.

De-a lungul timpului, Conacul Polizu a servit drept reședință pentru mai mulți proprietari, dar în ultimii ani a devenit un loc de evenimente, având în dotare și o sală de conferințe. Acesta poate fi închiriat pentru diverse evenimente, cum ar fi nunti, botezuri sau conferințe de afaceri.

Ședință foto Trash the Dress la Conacul Polizu – Conacul Polizu este un loc plin de istorie și farmec, care atrage turiști și vizitatori datorită frumuseții sale arhitecturale și a atmosferei de altădată pe care o oferă. Dacă vă aflați în zona Iași, acesta este un obiectiv turistic care merită vizitat.

Mulțumim, Mădălina și Marius pentru răbdare, cooperare și încredere!
Cu drag, fotograf Gorgan Cosmin!