Ideea de a face o ședință foto în haine militare poate fi interesantă și originală, dar depinde de contextul și scopul ședinței foto.

Mădălina și Marius activează amândoi în domeniu și o fac cu multă dăruire și pasiune.

Ședința foto am realizat-o în Parcul de Agrement Tătărași din Suceava.

Când realizați acest tip de ședință foto, este important să se țină cont de următoarele aspecte:

  1. Respectarea regulilor: Este important să respectați regulile și regulamentele privind purtarea hainelor militare, deoarece acestea pot fi considerate simboluri naționale sau de onoare.
  2. Conceptul și tema: Hainele militare pot fi utilizate pentru a crea un anumit sentiment sau temă în ședința foto, cum ar fi patriotism, onoare sau sacrificiu.
  3. Atenția la detalii: Este important să se acorde atenție detaliilor, cum ar fi accesoriile și echipamentul militar, pentru a asigura că totul arată autentic și profesionist.
  4. Respectarea persoanelor care au purtat hainele militare: Este important sa se respecte pe cei care au purtat hainele militare, si sa nu se face glume sau sa se trateze subiectul cu superficialitate.
  5. Respectarea publicului: Este important sa se ia in considerare publicul țintă și să se evite orice subiect care ar putea fi considerat ofensator.

În general, dacă se respectă aceste aspecte și se abordează cu atenție și respect, o ședință foto în haine militare poate fi o experiență interesantă și creativă.