Am convenit cu Adelina & Andrei să realizăm ședința foto Save the date la Hotel Sofia Sucevița. Vremea a fost destul de dificilă, pe o ploaie persistentă.

Ședințele foto Save the Date sunt o modalitate unică de a anunța data nunții, de a crea amintiri de neuitat și de a oferi un preview al fotografiilor care vor fi realizate la eveniment.

Puteți alege să faceți sesiunea foto într-un parc frumos, pe o plajă idilică sau într-o grădină romantică.

Un fotograf profesionist va fi acolo să captureze momentele unice și emoțiile din acea zi specială.

Pozele pot fi utilizate pentru a crea invitații de nuntă, afișe sau chiar ca o amintire personală a evenimentului.

Cum ne pregătim de o ședință foto Save the date la Hotel Sofia?

Am realizat o scurtă listă în care am explicat pe scurt cum ar trebui să se pregătească cei doi miri înainte de o ședință foto cu un fotograf profesionist:

  1. Discutați cu fotograful despre stilul și tematica ședinței foto, cum ar fi dacă doriți un stil mai tradițional sau mai modern.
  2. Alegeți hainele și accesoriile potrivite pentru ședința foto, cum ar fi rochia miresei sau costumul mirelui.
  3. Faceți o probă de machiaj și coafură înainte de ședința foto pentru a vă asigura că arătați exact cum doriți în fotografii.
  4. Practicați posingul și expresiile faciale înainte de ședința foto pentru a vă simți mai confortabil în fața camerei de fotografiat.
  5. Discutați cu fotograful despre locațiile preferate pentru a face poze și asigurați-vă că aveți permisiunea necesară pentru a le folosi.

Cum ne îmbrăcăm la o ședință foto Save the date?

Dacă realizați o ședință foto într-o grădină, ar trebui să vă îmbrăcați în haine care se potrivesc cu mediul și cu tematica grădinii. Unele recomandări pentru îmbrăcămintea potrivită pentru o ședință foto într-o grădină ar putea include:

  1. Alegeți hainele în tonuri naturale, cum ar fi verde, maro, albastru sau chiar alb pentru a se potrivi cu mediul din jur.
  2. Alegeți hainele cu imprimeuri florale sau cu modele inspirate de natură, care se potrivesc cu tematica grădinii.
  3. Alegeți haine confortabile și ușoare, pentru a vă permite să vă mișcați liber și să vă simțiți confortabil în timpul ședinței foto.
  4. Purtati pantofi comozi, pentru a va permite sa va plimbati prin gradina si sa va asezati pe jos fara probleme.

Este important sa discutați cu fotograful dumneavoastră despre preferințele dumneavoastră în ceea ce privește îmbrăcămintea.

Luați în considerare sfaturile sale pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate în ședința foto.

Mai jos am atașat un clip și câteva fotografii de la ședința foto Save the date de la Hotel Sofia.